image
Sursa foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic nu ”l-a iertat” pe Guardiola! Ce poreclă i-a pus și cum l-a atacat din nou pe antrenorul lui City

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) și Pep Guardiola (51 de ani) au colaborat în urmă cu mai mult de un deceniu la FC Barcelona, însă relația dintre ei nu a fost niciodată foarte bună.

De-a lungul timpului, Ibrahimovic l-a atacat de mai multe ori pe Guardiola, mai mult sau mai puțin voalat, însă cert este că suedezul încă îi poartă pică tehnicianului spaniol de la Manchester City.

În cartea sa, atacantul suedez a continuat ”duelul” cu fostul său antrenor: ”Filozoful preferă jucători care se supun, fără să răspundă”, a scris Zlatan Ibrahimovic, citat de ESPN.

Internaționalul nordic a dezvăluit în urmă cu câțiva ani un episod interesant, cu Guardiola în prim-plan. "Nu a avut loc vreun conflict, a avut el grijă să nu ne întâlnim prea des".

Zlatan a povestit cum antrenorul spaniol s-a ascuns de el după un meci al catalanilor: "M-am întors în vestiar după meci, iar el era în altă încăpere, aștepta ca eu să plec. La un moment dat, un asistent s-a dus la ușă și i-a zis: 'A plecat Ibra, poți să ieși acum'. Nu am înțeles niciodată ce a fost cu acest moment".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: