image
Sursa foto: ronaldo, liga campionilor. real, juventus

Cristiano Ronaldo League: CR7, meci perfect contra lui Juve - Real şi Bayern, ca şi calificate în semifinale

Real Madrid și Bayern Munchen au ieșit învingătoare din manșele tur a primelor două sferturi de finală ale Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo a fost eroul serii, cu o dublă la Torino, golul doi al portughezului fiind aplaudat în picioare de suporterii lui Juventus.

Real Madrid e ca și calificată în semifinalele UEFA Champions League după victoria cu 3-0 obținută în fața lui Juventus chiar la Torino. Partida a început perfect pentru madrileni, care au deschis scorul chiar în minutul 3, prin Cristiano Ronaldo. Portughezul l-a învins pe Buffon după o centrare a lui Isco. Acesta a fost de altfel și scorul pauzei. În repriza secundă Juventus a presat în atac, dar tot Real a mai punctat de două ori. Ronaldo și-a trecut în cont dubla cu o foarfecă de efect, iar Marcelo a închis tabela la 3-0 pentru formația lui Zidane.

Bayern a obținut și ea o victorie în deplasare deși a avut o misiune extrem de grea pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla a deschis scorul la capătul unei prime jumătăți de oră în care a condus ostilitățile și a ratat câteva ocazii importante. Sarabia l-a învins pe Ulreich, dar la pauză scorul a fost egal. În minutul 37 Navas a deviat în proprie poartă un șut centrare a lui Ribery. În partea secundă echipa germană a mai punctat o dată prin Thiago Alcantara și pornește cu prima șansă la calificarea în semifinale.

Programul meciurilor de miercuri, 4 aprilie, ora 21:45

FC Barcelona - AS Roma

Liverpool - Manchester City

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: