image
Sursa foto: Getty Images

Brazilia şi-a anunţat lotul pentru Cupa Mondială: Vedeta lăsată acasă de Tite

Echipa naţională de fotbal a Braziliei şi-a anunţat, luni seară, lotul pentru Cupa Mondială din Rusia, printre cei 23 de jucători numărându-se şi Neymar, care nu a mai evoluat din februarie, din cauza unei accidentări.

Jucătorul de 26 de ani a fost operat de o fractură la al cincilea metatarsian la 3 martie, la Belo Horizonte, de către medicul selecţionatei Braziliei, Rodrigo Lasmar, care a apreciat atunci că Neymar va fi indisponibil până la trei luni.

Din lot nu face parte, însă, fundaşul echipei Chelsea, David Luiz, fotbalist cu 53 de selecţii la prima reprezentativă a Braziliei.

La turneul final din Rusia, Brazilia se află în grupa E, alături de Costa Rica, Serbia şi Elveţia.

Lotul complet:

Portari: Alisson (Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians);

Fundaşi: Danilo (Manchester City), Fagner (Corinthians), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luis (Atletico Madrid), Thiago Silva (PSG), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter Milan), Pedro Geromel (Gremio);

Mijlocaşi: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Barcelona), Fred (Şahtior Doneţk), Renato Augusto (Beijing Guoan), Philippe Coutinho (Barcelona), Willian (Chelsea), Douglas Costa (Juventus);

Atacanţi: Neymar (PSG), Taison (Şahtior Doneţk), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: