image
Sursa foto: hisky.aero

Vești bune! HiSky lansează curse regulate din Chișinău spre 9 destinații din Europa și Asia

Primăvara începe cu ... dorul de ducă! HiSky anunță relansarea curselor regulate de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Compania va opera zboruri către 9 destinații din Europa și Asia: Londra, Dublin, Istanbul, Lisabona, Frankfurt, Paris, Tel Aviv, Moscova și Sankt Petersburg. Prețurile încep de la numai 39 de euro și sunt deja disponibile pe hisky.aero și la agențiile partenere.

Operarea curselor regulate HiSky va începe pe data de 26 aprilie, după cum urmează:

Chișinău – Istanbul, prețul biletului - de la 39 euro (din 26 aprilie);

Chișinău – Moscova – de la 44 euro (din 26 aprilie);

Chișinău – Londra – de la 49 euro (din 27 aprilie);

Chișinău – Tel Aviv – de la 69 euro (din 28 aprilie);

Chișinău – Paris – de la 59 euro (din 28 aprilie);

Chișinău – Dublin – de la 74 euro (din 28 aprilie);

Chișinău – Sankt Petersburg – de la 44 euro (din 29 aprilie);

Chișinău – Lisabona – de la 96 euro (din 29 aprilie);

Chișinău – Frankfurt – de la 49 euro (din 1 mai).

Directorul general al companiei, Iulian Scorpan, afirmă că HiSky va opera și curse charter.

„Mă bucur să constat un număr mare de agenții care ne caută și vor să le devenim parteneri. Asta înseamnă că cererea turiștilor se orientează spre alternative noi. Pasagerii vor o altă abordare în ceea ce privește zborul cu avionul, mai multă siguranță și confort”, relevă Iulian Scorpan.

Directorul general adjunct, Victor Sula, menținează că restricțiile pandemice nu au sistat zborurile avia, iar cerințele epidemico-sanitare față de pasageri sunt simple și firești.

„În 2021, vom continua să vedem ecourile Pandemiei, dar ne bucură faptul că, în mare, există un consens internațional ca zborurile avia să nu fie sistate. Evident, pasagerii trebuie să respecte anumite reguli de călătorie dar societatea s-a obișnuit cu majoritatea dintre ele. Avem semnale și motive să credem că în 2021 vacanțele și călătoriile vor redeveni un mod de viață al celor amatori de ducă”, a declarat Victor Sula.

Acum zece zile, HiSky a anunțat și două curse regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj: către Dublin și Lisabona.

HiSky a fost certificată ca operator aerian moldovenesc în luna ianuarie, 2021 (AOC-ul cu numărul MD-025) și ca operator aerian european – în decembrie, 2020 (AOC-ul cu numărul RO-074). HiSky pune la dispoziția pasagerilor bilete din Cluj, Iași și Chișinău și operează zboruri regulate și charter spre spre mai multe destinații importante din Europa, Asia și Africa. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul hisky.aero.

hisky.aerohisky.aero

Noutăţile partenerilor

comentarii: