image
Sursa foto: Profimedia

Neymar, protagonistul unui transfer de proporții în această vară?! Un club din Serie A, interesat de brazilian

Neymar (30 de ani) a declarat în mai multe rânduri că nu își dorește să plece de la Paris Saint Germain, însă oficialii grupării din Ligue 1 ar vrea să renunțe la fotbalistul pe care au plătit 222 de milioane de euro în 2017.

Potrivit Sport.es, Juventus analizează încorporarea lui Neymar în echipa antrenată de Massimiliano Allegri. Tehnicianul ar fi cerut întăriri înaintea următorului sezon, iar în opinia sa, brazilianul ar putea contribui substanțial la echipă.

Interesul bianconerilor pentru Neymar vine în contextul în care situația fotbalistului la Paris Saint Germain este incertă. Parizienii ar dori să îl cedeze în această vară pe atacantul brazilian, nemulțumiți fiind de prestațiile acestuia din ultima perioadă.

Totuși, pentru a ajuns la Juventus, Neymar ar trebui să renunțe la o parte destul de mare din salariul pe care îl încasează în Ligue 1. Brazilianul a declarat de multe ori că nu își dorește să plece de la Paris Saint Germain și că din informațiile sale, oficialii clubului nu vor să scape de el.

Neymar s-a săturat și a avut un mesaj pentru contestatarii săi care îl vor plecat de la Paris Saint Germain. Acesta a transmis că mai are trei ani de contract cu formația de pe Parc des Princes și nu intenționează să plece prea curând.

"Încă mai am contract cu PSG. Voi mai fi aici încă 3 ani, așa că încetați să mă mai huiduiți sau trageți aer în plămâni!", a afirmat Neymar, conform Goal.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: