image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Ministrul Justiției, despre protestul socialiștilor: „Lupta anticorupție trebuie să continue și va continua”

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție despre protestul organizat de socialiști și comuniști în centrul capitalei.

„Evident că fiecare are dreptul de a protesta. Chiar și cei care nu-și doresc lupta împotriva corupției, ci vor perpetuarea situației actuale. Însă majoritatea cetățenilor țării sunt de altă părere. Ei doresc ca hoții să stea la pușcărie. Indiferent de statutul celui care fură și de câți bani are în buzunar. De aceea, respectând drepturile celor puțini care-și doresc ca hoții să fie lăsați în pace sau să fure mai departe, lupta anticorupție trebuie să continue. Și va continua”, a declarat ministrul. 

Amintim că socialiștii au organizat azi o acțiune de protest în fața clădirii Parlamentului în care au solicitat să fie eliberat Alexandru Stoianoglo, procurorul geeral suspendat, aflat în arest la domiciliu, căruia procuorii i-au înaitat învinuiri pe cinci capete de acuzare. La acțiunea de protest au participat inclusiv liderii PSRM și PCRM, Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: