Adrian Farrington din Murphy Town avea piciorul rupt și încerca să stea la suprafața apei alături de fiul său când a văzut aripioare de rechin la suprafața apei. L-a urcat pe fiul său pe un acoperiș din apropiere pentru a fi în siguranță, însă până să apuce să se ridice și el o pală de vânt puternică l-a aruncat pe copil în apă. A fost ultima dată când Farrington și-a văzut fiul.

"Încă îmi aduc aminte când încerca să se întindă către mine și mă striga", a povestit tatăl îndurerat pentru ziarul local la spitalul din Nassau, unde este tratat pentru fracturile la mână și picior.

Imediat ce fiul său a fost aruncat în apă, Adrian Farrington a încercat să ajungă la el, însă băiatul fusese tras sub ape de curenții puternici.

Farrington a încercat să-l caute, însă a spus că nu putea să vadă nimic sub apă și a fost nevoit să abandoneze căutarea.

Echipajele de salvare caută supraviețuitori în orașele inundate, în urma celei mai puternice furtuni care a lovit vreodată insulele Bahamas. Peste 30 de oameni au murit, iar alții 1000 sunt dați dispăruți.