image
Sursa foto: Getty Images

Perez se teme de plecarea lui Bale mai mult decât de dezertarea lui Cristiano Ronaldo

După ce Manchester United a ratat sezonul trecut transferul lui Bale, acum poate fi momentul propice pentru a bate palma cu Real. Galezul a fost rezervă în finala Champions League şi totodată, omul partidei. La fel ca în duelul cu Liverpool, Gareth Bale a fost de multe ori rezervă în echipa condusă de către Zinedine Zidane, ceea ce l-a nemulţumit pe galez şi tocmai de aceea ar agreea o despărţire.

Florentino Perez este mult mai îngrijorat de o eventuală plecare a lui Bale decât a lui Cristiano Ronaldo, în care are încredere că-şi va înnoi contractul, după cum notează Marca, citată de digisport.ro.

Preşedintele lui Real are toate şansele să fie îngrijorat. Gareth Bale este un jucător cu cifre bune la Los Blancos şi care vrea să aibă cât mai multe partide în calitate de titular. Fotbalistul şi-a manifestat nemulţumirea vitavi de postura sa de rezervă chiar după finala Champions League.

"Mă voi aşeza la masă cu agentul şi vom discuta despre viitorul meu. Sunt foarte confuz pentru că n-am fost titular astăzi. Ştiam că voi avea un impact pozitiv asupra jocului după ce voi intra. În această vară voi lua o decizie împreună cu agentul meu. Cred că meritam să fiu titular", a spus Bale la finalul partidei, conform jurnaliştilor de la Marca.

În urmă cu câteva zile, AS anunţa pe prima pagină că transferul lui Bale la Manchester United este foarte aproape de a se concretiza. Cotidianul apropiat madrilenilor a avansat şi preţul pentru care galezul ar ajunge sub comanda lui Mourinho: 140 de milioane de euro. Un preţ destul de mare pentru un fotbalist de 28 de ani, a cărui carieră a fost măcinată de accidentări, dar nu şi pentru vicecampioana din Premier League, care are un obiectiv clar pentru sezonul viitor: titlul.

Jose Mourinho l-a mai abordat pe Bale şi vara trecută, dar jucătorul a declarat că vrea să rămână pe Bernabeu. "Mie trebuie să-mi spui dacă vrei să vii, pentru că altfel nu pot face nicio mişcare", i-ar fi transmis Mou fotbalistului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: