image
Sursa foto: metro.md

Ești un fan al produselor naturale? Descoperă un sortiment vast de produse cu gust autentic

Alimentația a devenit, în ultima decadă, o adevărată artă, de la amestecul celor mai inedite combinații de gusturi și până la practicile bucătăriei moleculare. Ce a rămas cu adevărat neschimbat este calitatea alimentelor naturale pe care trebuie să le ai în cutumele tale culinare. Pentru a sprijini orice experimente alimentare, rețeaua de magazine METRO Cash&Carry pune la dispoziția clienților o gamă de produse autentice, de la cereale (orez brun, paste integrale), uleiuri și până la făina de orez, care vor oferi savoare și emoție bucatelor tale: METRO Chef.

Rutină alimentară sănătoasă – cu METRO Chef

Cred că auzi tot mai frecvent despre necesitatea de a te alimenta cu produse sănătoase, iar specialiștii în nutriție au demonstrat, în repetate rânduri, că această sintagmă nu mai este doar o afirmație teoretică, ci una practică. În linia de produse METRO Chef ai posibilitatea să găsești cele mai diverse delicii, beneficiile cărora sunt renumite în întreaga lume. Să examinăm câteva dintre cele mai inedite caracteristici ale acestora.

Orezul roșu – un antioxidant care-ți prelungește viața

metro.mdmetro.md

Orezul roșu este un soi de cereale neprelucrate chimic, care însumează în proprietățile sale prezența vitaminelor din clasa B, precum și magneziu, fier, mangan, zinc. Dar, elementul surpriză despre care amintesc toți nutriționiștii sunt particulele lignani, o clasă de compuși chimici cu rol fundamental în toate procesele fiziologice. Aceștia previn survenirea cancerului, reglează nivelul de hormoni, fortifică sistemul imunitar. Și da, consumul acestui fel de orez stimulează metabolismul înlăturând cauzele apariției obezității la copii și maturi.

Roșiile uscate în ulei – gustul mediteraneean direct în farfuria ta

metro.mdmetro.md

Este lucru știut că roșiile sunt un aliment minune, grație căruia organismul nostru primește kaliu și potasiu, dar și alte vitamine utile. Meritul roșiilor uscate în ulei este că pot fi consumate anul întreg și înmagazinează eficient potențialul caloric, oferindu-ți nu doar senzații culinare plăcute, ci și un constant beneficiu alimentar.

Uleiurile naturale – gust și sănătate într-un mix de neratat

Despre uleiul de cocos se spune, pe bună dreptate, că este tinerețe la borcan. Consumul acestuia, moderat, stimulează crearea colagenului, ceea ce îți oferă un constant efect de întinerire, precum și un aport de calciu, prevenind cariile dentare și fortificând densitatea osoasă. Și persoanele care au probleme cu glanda tiroidă nu ar trebui să treacă pe lângă acest tip de ulei, deoarece acesta susține funcționarea eficace a sistemului hormonal. Cât despre gust, uleiul de cocos aduce o aromă exotică celor mai cunoscute bucate, nu vei regreta dacă îl vei încerca.

Și uleiul de nucă este o comoară de vitamine și antioxidanți, numărându-se printre cele mai curate și sănătoase uleiuri. Acesta reduce apariția afecțiunilor cardiovasculare, reglarea nivelurilor hormonale și îmbunătățirea calității epidermei, având un efect de curățire și detoxifiere profundă. Este perfect ca adaos de grăsimi sănătoase în salate.

metro.mdmetro.md

Acum ai toată paleta de gust la un click distanță, prin intermediul serviciului METRO online. Alege produsele din gama METRO Chef, adaugă-le în coș și plasează comanda, iar ele îți vor fi livrate direct la domiciliu, exact la timp ca să savurezi un prânz sau o cină delicioasă în compania celor dragi.

METRO Cash&Carry – cu noi bucatele tale devin de neuitat!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: