image
Sursa foto: dse.md

FOTO // Accident grav la Bălți: Un Audi A6 s-a tamponat cu o autocisternă; Un bărbat, blocat între fiarele mașinii

Accident grav la Bălți. Un automobil de model Audi A6 s-a tamponat frontal cu o autocisternă de model KAMAZ. În urma impactului, un bărbat de 24 de ani a rămas blocat între fiarele automobilului pe care îl conducea. La fața locului a intervenit și un echipaj de la descarcerare.

În această dimineață salvatorii din nordul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui grav accident rutier care s-a produs în municipiul Bălți pe strada Sofiei 1.

dse.mddse.md

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:02. Potrivit IGSU, un automobil de model Audi A6 s-a tamponat frontal cu o autocisternă de model KAMAZ.

dse.mddse.md

În urma impactului, conducătorul auto din autoturismul de model Audi, un bărbat de 24 de ani, a rămas blocat între fiarele autoturismului avariat.

dse.mddse.md

La fața locului în mod de urgență au intervenit salvatorii din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.2 din municipiul Bălți, care au deblocat și evacuat victima din autovehicol.

dse.mddse.md

În urma accidentului rutier, bărbatul s-a ales cu traumatisme a membrului inferior și a fost preluat de medici la spitalul raional pentru ulterioare îngriji medicale.

dse.mddse.md

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Noutăţile partenerilor

comentarii: