image
Sursa foto: Getty Images

Suspendare + deposedare de centură: Ce riscă Khabib, după ce și-a pierdut mințile la finalul luptei cu McGregor

Continuă reacţiile după scandalul care a urmat luptei dintre Khabib Nurmagomedov şi Conor McGregor, din cadrul UFC 229. Un fost challenger la titlu, Dan Hardy, este de părere că rusul ar trebui suspendat şi deposedat de centură, ca pedeapsă pentru haosul pe care l-a provocat în Las Vegas.

"Nu văd altă cale. Acţiunile lui aproape au provocat o bătaie în toată arena. Din păcate, va fi suspendat pentru o perioadă, ceea ce înseamnă că, probabil, va fi deposedat de centură", a declarat Hardy, în prezent analist BBC.

Fostul luptător susţine că UFC "are de luat nişte decizii importante în acest moment. Khabib şi-a pierdut complet controlul".

Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în repriza a patra, apoi a sărit din cuşcă şi s-a luat la bătaie cu staff-ul irlandezului. Câteva secunde mai târziu, o persoană necunoscută a intrat în ring şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, care încerca să-şi revină după efortul depus.

De altfel, şi presa din Statele Unite a scris despre posibilitatea ca rusul să rămână fără titlul mondial şi chiar de a fi interzis în circuit.

Khabib Nurmagomedov şi-a cerut scuze faţă de statul Nevada pentru ceea ce s-a întâmplat în Las Vegas şi a glumit spunând că "sunt sigur că tata o să mă bată când ajung acasă", însă a redevenit serios şi a explicat ce l-a determinat să aibă ieşirea pe care a avut-o.

"Îmi pare rău, dar nu trebuie să vorbeşti despre religia, familia şi ţara unui om. Am spus că lucrurile se vor rezolva aici, în cuşcă, şi asta s-a întâmplat", a precizat Nurmagomedov.

Președintele UFC, Dana White, nici nu a vrut să îi pună centura pe umăr lui Khabib, pe care l-a trimis direct la vestiar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: