Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Asortați și protejați împotriva COVID-19. Cum au fost surprinși Brooklyn Beckham și Nicola Peltz pe străzile din New York

Fiul lui David Beckham, Brooklyn, s-a afișat în public cu logodnica sa, actrița Nicola Peltz.

Cei doi au fost surprinși în New York, îmbrăcați amândoi în negru, dar și cu măști de protecție. Brooklyn și Nicola s-au proteja împotriva COVID-19 chiar dacă se aflau în spațiu deschis, pe străzile din New York.

Presa de afară anunță că nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz a avut loc în secret în această perioadă. Calciomercato scrie despre faptul că Brooklyn și Nicola ar fi fost surprinși purtând deja verighetele, chiar dacă existau zvonuri conform cărora nunta va avea loc în 2021.

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este o actriță de perspectivă în America de Nord. Nicola a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross.

David și Victoria Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17 ani), Cruz David (15 ani) și Harper Seven (9 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: