„Decizia aparține locuitorilor capitalei și a suburbiilor, centura de aur a capitalei. Sunt încrezător că nedreptatea care s-a făcut anul trecut va fi răzbunată și mai masiv în aceste alegeri. Am încredere în capacitatea oamenilor de a-și face dreptate lor și orașului”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a fost solicitat să comenteze gestul lui Octavian Țâcu care a părăsit fracțiunea și a anunțat că va candida la Primăria capitalei.

„De-a lungul timpului am făcut tot ce mi-a stat în puteri ca oricine să aibă libertatea să vorbească, să spună, de exprimare, pe lângă cea de a fi bine informat. Cred că a greșit, dar eu voi face la fel în continuare, mă voi bate pentru felul fiecăuria de a se poate exprima liber”, a menționat Andrei Năstase.

El a comentat și criticile din spațiul public privind renunțarea la Ministerul de Interne.

„Nu renunț la MAI pentru că nici nu mi-a aparținut. Nu aparține cuiva, este un minister care trebuie să se ocupe de oameni, de protejarea drepturilor și libertăților acestor oameni. Sunt încrezător că oricine va fi ministru, așa se va întâmpla, va acționa în beneficiul oamenilor”, a adăugat Andrei Năstase.