image
Sursa foto: Jurnal.md

Poliția a reținut un tânăr originar din Tiraspol; Este suspectat că a incendiat un bărbat în vârstă de 52 de ani

Un tânăr de 31 de ani, originar din Tiraspol, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat că și-a incendiat gazda. Bărbatul a murit după ceva vreme, refuzând ajutorul medical. Cazul a avut loc în sectorul Botanica al capitalei, transmite IPN.

Potrivit Direcției de poliție a municipiului Chișinău, din discuțiile cu soția victimei, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, cu o seară înainte a mers la un prieten însoțit de tânărul care închiriază la ei o cameră, pe strada Muncești. Când s-a întors acasă, soțul avea multiple arsuri pe suprafața corpului. La propunerea de a chema un echipaj medical, bărbatul categoric a refuzat.

Poliția a inițiat o cauză penală și dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală. Suspectul, tânărul care închiria de la victimă o cameră, a recunoscut că, în urma unui conflict, l-a stropit pe bărbat cu ceva inflamabil și i-a dat foc. Pe urmă, l-a stins și au mers împreună acasă.

Tânărul este cercetat penal pentru „vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: