image
Sursa foto: sputnik.md

Explicația instanței pentru avocatul Dumitru Pavel: Persoana responsabilă de recepționarea cererilor era la cumpărături

Judecătoria Chișinău explică într-un răspuns oferit avocatului Dumitru Pavel, care a fost nevoit astăzi să aștepte o oră pentru a depune un recurs din partea candidatului la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, că persoana responsabilă de recepționarea cererilor era... la cumpărături.

„Persoana responsabilă vizată a fost prezentă la serviciu în incinta sediului Centru al judecătoriei Chişinău, conform dispoziţiei, la ora 8 şi 30 minute, ulterior reieşind din explicaţiile D/neai a plecat din sediul Centru, în ora 9 şi 25 minute pentru a-şi procura produse alimentare, ca să nu lipsească ulterior de la locul de muncă. Revenind în incinta instanţei de judecată la ora 10 şi 20 minute, de urgenţă a înregistrat recursul înaintat de Dumutru Pavel, reprezentant concurentului electoral Andrei Năstase, la cauza nr.3-610/2018 la contestaţia depusă de către Andrei Năstase către Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău, nr. 1 privind anularea pct. 1, 2 din Hotărârea Consiliului Electoral al Circumscripţiei municipale Chişinău nr. 1 din 16.05.2018, nr. 53 şi imediat l-a expediat la Curtea de Apel Chişinău pentru examinare”, se spune în explicația instanței.

Precizăm că recursul depus de Dumitru Pavel se referă la o încheiere a instanței privind o sesizare a PSRM. Socialiștii au cerut excluderea lui Andrei Năstase din cursa pentru Primăria capitalei pentru faptul că președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, și-a anunțat sprijinul pentru candidatul unic al forțelor proeuropene și antioligarhice.

răspuns_plângere by Jurnal on Scribd

Noutăţile partenerilor

comentarii: