image
Sursa foto: Jurnal.md

Ultima oră! PSRM și Partidul Șor anunță că NU vor merge astăzi la consultările cu Maia Sandu; Care este motivul invocat

Partidele din majoritatea parlamentară anunță că nu vor merge astăzi la consultările cu președintele Maia Sandu și au cerut ca acestea să fie amânate pe o altă dată.

„Astăzi avem o ședință ordinară. Fracțiunea PSRM a fost invitată la ora 15:30. Examinarea subiectelor de pe agendă va dura mult după această oră. Solicităm Președinției ca să numească altă dată a consultărilor”, a declarat liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță.

Și Partidul Șor a anunțat că nu va merge astăzi la discuțiile cu Maia Sandu.

„Au fost invitați la 13:00 la consultări. Astăzi ordinea de zi e plină de întrebări care deja au fost amânate de mai multe ori, dar cetățenii așteaptă să lucrăm. Ieri am reconfirmat poziția că avem majoritatea în Parlament, aceste consultări poate să fie de prisos și pot să fie mutate pe altă dată”, a spus și Marina Tauber (Partidul Șor).

Precizăm că președintele Maia Sandu a invitat fracțiunile și grupurile parlamentare pentru astăzi la consultări.

Și asta după ce ieri Guvernul Grosu nu a primit votul de încredere din partea Parlamentului din cauza lipsei de cvorum. Ședința a fost boicotată de deputații din majoritatea parlamentară, PSRM, Partidul Șor și platforma „Pentru Moldova”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: