image
Sursa foto: pages.md

Tradiționalele târguri școlare nu vor lipsi nici în acest an; Primăria anunță unde vor fi organizate acestea

De pe 25 august până pe șase septembrie în orașul Chișinău vor fi organizate mai multe târguri școlare, unde vor fi comercializate mărfuri pentru elevi, rechizite, ghiozdane și articole de vestimentație. Anunțul a fost făcut de primăria Chișinău.

Iarmaroacele vor fi organizate în sectorul Centru: str. Academiei, str. D. Cantemir, intersecție cu str. Ismail; în sectorul Botanica: bd. Traian, intersecție cu str. Independenței; la Râșcani: str. Kiev, intersecție cu str. A. Russo; la Buiucani: Calea Ieșilor 8 (în parcarea CC „Zity Mall”) și în sectorul. Ciocana: str. Alecu Russo, intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân.

De asemenea, Î.M. „Piața Centrală”, organizează un târg școlar pe str. Varlaam, în perimetrul str. Armenească și str. Bulgară.

Organizatorii și participanții la târgurile școlare se obligă să asigure respectarea măsurilor privind controlul răspândirii infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora nu trebuie să depășească cifra de 49 de persoane.

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: