image
Sursa foto: facebook.com/StasVip

Un cunoscut fotograf moldovean s-a stins din viață

Cunoscutul fotograf în vârstă de 33 de ani din Republica Moldova, Stas Blagoslovitu, a decedat în această noapte. Despre vestea tragică au scris mai mulți apropiați ai fotografului pe pagina de facebook.

„Am primit o veste in noapte nu ma pot liniști. Stas Blagoslovitu...Atât de devreme te-ai dus...Cândva parcă în glumă mi-ai spus ca știi ca vei trăi 33 de ani... și ai râs... Azi mă cutremură plecarea ta... la 33. Dumnezeu să te ierte și să-ți facă loc în Lumină”, a scris interpreta Georgeta Voinovan pe pagina sa de facebook.

În ultima sa postare pe pagina de facebook, fotograful își anunța prietenii că a administrat un vaccin pentru a putea călători, primind un certificat internațional de vaccinare sau profilaxie, eliberat de o clinică de la noi.

Potrivit consilierei în comunicare a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat, acest certificat se emite dupaă administrarea vaccinului contra febrei galbene și a fost eliberat de Medexpert.

În cariera sa, tânărul a reușit să călătorească în peste o sută de țări și s-a întors recent din SUA.  Și-a început activitatea în acest domeniu artistic la vârsta de 17 ani.  Primul său job a fost în calitate de operator tv, la un post local de televiziune.

Acesta a fost găsit în apartament fără suflare de mama lui. Motivele care ar fi dus la moarte acestuia până când, nu se cunosc.

facebook.com/StasVipfacebook.com/StasVip

Noutăţile partenerilor

comentarii: