Procurorul a refuzat să comenteze pe seama informației precum că adolescentul de 14 ani ar fi anunţat într-un live pe Instagram că intenţionează să-l omoare pe Mihai, copilul de 12 ani.

„Noi nu putem comenta şi nu putem oferi detalii, deoarece pe moment se efectuează acţiuni de urmărire penală, suntem la etapa iniţială. Cu detalii vom reveni după ce vom finaliza urmărirea penală”, ne-a spus procurorul.

Victoria Burlacu a precizat că la momentul actual suspectat de crimă este doar acest minor şi că el şi-a recunoscut vina.

Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, a difuzat mai multe imagini cu detalii şocante despre adolescentul suspectat de crimă. Cu doar câteva ore înainte de crimă, acesta s-ar fi lăudat pe Instagram că-l va omorî pe copil. Mai mult, colegi de-ai săi spun că acesta ar fi ucis anterior câini și pisici, ar fi consumat droguri și alcool și că de câteva săptămâni ar fi purtat un cuțin în geantă.

De cealaltă parte, directoarea şi psihologul liceului la care învățau cei doi copii a declarat anterior pentru Jurnal.md că minorul de 14 ani era „un copil liniştit şi nu făcea parte din grupuri de risc”.