image
Sursa foto: Instagram

Mike Tyson a dezvăluit cum ”a făcut praf” 500 de milioane de dolari: ”Numai prostii!”

Legendarul Mike Tyson (56 de ani) a scris istorie în box, însă fostul mare campion mondial de la categoria grea a devenit cunoscut pe parcursul anilor și din cauza exceselor din viața sa.

Tyson este considerat unul dintre cei mai mari pugiliști din toate timpurile, iar în cariera sa sportivă, americanul a strâns peste 500 de milioane de dolari.

Totuși, după ce s-a retras din box, Mike Tyson a căzut pradă tentațiilor și a cheltuit aproape toți banii. Legendarul boxer a dus o viață de lux și a cheltuit o avere.

”Ultimul meu milion de dolari l-am cheltuit pe reabilitarea mea. Din cele aproximativ 500 de milioane de dolari pe care le-am făcut din box, nu mi-a mai rămas nimic.

Totul a fost nebunesc, iar banii mi-au ajuns doar 15-16 ani. Pare o sumă uriașă, dar s-au dus toți banii. Am aruncat cu banii pe lucruri nebunești ’Hei, iubito, îți place mașina aia? Vino să petreci weekendul cu mine’. Am făcut numai prostii cu banii.

Am mai avut două milioane de dolari și am cumpărat o casă în Phoenix”, a declarat Mike Tyson, citat de Mundo Deportivo.

Totuși, Tyson s-a pus pe picioare în ultimii ani, după ce și-a inaugurat o fermă de cannabis atunci când consumul şi cultivarea marijuanei au fost legalizate în California. Apoi ”Iron Mike” a revenit în ring la 54 de ani și a mai câștigat o sumă importantă și din meciul cu Roy Jones Jr.

Întrebat dacă le va lăsa averea copiilor săi, Tyson a transmis că nu le va lăsa nimic acestora pentru că trebuie să învețe să treacă singuri peste greutăți.

”Copiilor le voi lăsa învățătura de a munci din greu și de a se ruga mult. Nu i-aș ajuta dacă le-aș lăsa bani, doar i-aș răni. Trebuie să aibă aspirații și să învețe să muncească din greu”, a mai spus Tyson.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: