image
Sursa foto: Getty Images

Ramos a primit zeci de ameninţări după accidentarea lui Salah: Căpitanul Realului şi-a schimbat numărul de telefon

Sergio Ramos trece prin momente grele, după ce a fost acuzat că accidentarea lui Mohamed Salah din finala UEFA Champions League cu Liverpool (3-1) nu a fost una întâmplătoare.

The Mirror, citați de Digisport, susţine că fundaşul Realului a fost nevoit să îşi schimbe numărul de telefon după multe ameninţări primite în ultima perioadă. Englezii susţin că un grup de fani i-a găsit numărul capitanului grupării "blanco", care de atunci nu mai are linişte.

Mai mult, se pare că şi familia internaţionalului spaniol de 32 de ani a trecut prin acelaşi "proces". Astfel, şi aceştia au apelat la schimbarea numărului de telefon.

Cu două zile în urmă, Zeci de fani s-au prezentat în fața ambasadei Spaniei din Egipt, acolo unde au manifestat, supărați după ce Sergio Ramos l-a rupt pe favoritul lor.

Sergio Ramos, fundașul lui Real Madrid, a fost "eroul negativ" al finalei Champions League. Deși echipa sa a câștigat trofeul, căpitanul madrilenilor s-a remarcat prin două evenimente mai puțin plăcute. Primul dintre ele s-a petrecut după doar o jumătate de oră, când fundașul l-ar fi accidentat intenționat pe Salah, care a fost nevoit să părăsească terenul în lacrimi.

În urma acestui incident, Ramos s-a ales și cu un proces penal, intentat de un avocat egiptean, în urma căruia i se cer daune de un miliard de euro. Pe lângă asta, peste 500.000 de persoane au semnat o petiție prin care cer UEFA să ia măsuri.

Al doilea eveniment s-a petrecut cu două minute înainte ca madrilenii să deschidă scorul, când fundașul l-a lovit cu cotul în cap pe portarul Loris Karius. Acesta a gafat apoi la două dintre cele trei goluri ale madrilenilor.

Cu toate acestea, UEFA nu a decis deschiderea vreunei anchete, mai ales că nici arbitrul nu a văzut și nu a notat nimic în raportul său. Pe imagini se vede că Ramos este împins de Virgil van Dijk înainte de a-l lovi pe Karius.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: