Potrivit publicației italiene Gazzetta dello Sport, starul portughez susține că vrea să vorbească cu poliția din Las Vegas pentru a face o declarație, însă spune că o va face doar prin videoconferință, nefiind dispus să traverseze oceanul până în Statele Unite, mai ales din cauza programului încărcat.

De cealaltă parte, avocații femeii care pretinde că a fost violată nu exclud varianta de a cere să depună mărturie și celelalte persoane care l-au însoțit pe Ronaldo la Las Vegas în 2009, când ar fi avut loc violul. Este vorba despre mai mulți prieteni au portughezului, care se afla în vacanță la acea dată.

Pe 13 iunie 2009, Mayorga a denunţat un presupus viol la poliţia din Las Vegas şi a făcut obiectul unui control medical. Fotbalistul ar fi presat-o pentru a o face să semneze un acord financiar în valoare de 375.000 de dolari, care o obliga să păstreze tăcerea. Ancheta a fost redeschisă în urmă cu câteva săptămâni, la cererea fostului fotomodel, acum în vârstă de 34 de ani.

Cristiano Ronaldo a fost transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus pentru 117 milioane de euro, cu bonusuri incluse. Starul portughez a semnat un contract valabil pe 4 ani și are un salariu anual de 30 de milioane de euro.