image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor aruncă mănușa! Anunțul făcut pe rețelele sociale în privința lui Manchester United

Manchester United s-a numărat printre ultimele cluburi care s-au retras din Super League după ce proiectul a provocat critici acerbe din partea fanilor și jucătorilor.

Asta după ce vicepreședintele Ed Woodward, unul din artizanii noii competiții și fost angajat la banca JP Morgan, cea care urma să finanțeze Super Liga, și-a prezentat demisia.

Familia Glazer, deloc iubită de când a preluat gruparea de pe Old Trafford, este din nou blamată de suporteri, iar unul dintre ei este gata să profite.

Este vorba de celebrul luptător Conor McGregor care a anunțat pe rețelele de socializare că se gândește să preia pe Manchester United.

”Hei băieți, mă bate gândul să cumpăr pe Manchester United! Ce părere aveți?”, a fost mesajul pentru cei peste 8,6 milioane de urmăritori ai săi.

Irlandezul este un mare fan al ”diavolilor roșii”, mai ales că acolo au jucat compatrioții săi, Roy Keane și Dennis Irwin, două legende.

Însă e greu de crezut că luptătorul din UFC ar avea suficienți bani pentru a-și realiza visul.

Chiar dacă a încasat bani frumoși din ring și din afara lui, McGregor are o avere estimaă la puțin peste 200 de milioane de euro. Aroape jumătate din aceștia au intrat în conturile lui după supermeciul cu Floyd Mayweather din 2017.

Asta în timp ce Manchester United rămâne cel mai scump club din Anglia, fiind evaluat la peste 3,5 miliarde de euro, conform revistei Forbes.

Clubul a mai fost în atenția familiei regale din Arabia Saudită în 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: