image
Sursa foto: Getty Images

După Messi la PSG, italienii anunță o nouă lovitură de proporții: plecarea lui Ronaldo de la Juve. Unde e așteptat CR7

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona la PSG este știrea anului în fotbalul mondial, dar Cristiano Ronaldo revine și el în prim-plan și este gata să se despartă de Juventus.

tarul portughez mai are un an de contact cu "Bătrâna Doamnă", dar este nemulțumit de perspectivele pe care le are. Relația cu Massimiliano Allegri nu este una bună, iar CR7 vrea o nouă provocare. Lucru cu care și Juventus este de acord, având în vedere situația financiară a clubului. Italienii ar primi în schimbul lui Cristiano Ronaldo aproximativ 30 de milioane de euro și ar scăpa, în același timp, și de salariul uriaș al portughezului - 30 de milioane de euro net pe sezon.

Inter Miami este gata să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară și a făcut din Cristiano Ronaldo principala țintă,scrie presa din Italia. Juventus mai degrabă l-ar vinde pe CR7 decât să-i ofere un nou contract, iar jucătorul știe asta și vrea să plece la un club care să-i satisfacă pretențiile financiare și unde să fie apreciat.

În acest moment sunt puține echipe care pot ridica ștacheta la nivelul cerințelor starului portughez, iar MLS este, cu siguranță, una dintre variante. Tuttomercatoweb scrie că gruparea patronată de David Beckham îi va oferi un contract uriaș golgheterului portughez, care este așteptat în SUA.

Relațiile dintre Inter Miami și Juventus sunt excelente, Blaise Matuidi și Gonzalo Higuain fiind vedetele care au făcut pasul de la "Bătrâna Doamnă" către gruparea lui David Beckham în vara trecută. Rămâne de văzut dacă Cristiano Ronaldo, ajuns la 36 de ani, va pune banii pe primul plan sau va decide să continue la nivel înalt, în Europa.

Citeşte mai mult despre

comentarii: