image
Sursa foto: Getty Images

Dorit de Milan, Fabregas știe ce-l așteaptă în continuare la Chelsea: Multe echipe mă vor

Cesc Fabregas ar putea fi una dintre prioritățile de transfer ale lui AC Milan, in luna ianuarie 2019, mijlocașul spaniol fiind tot mai nemulțumit de statutul de rezervă în care a ajuns la Chelsea.

Până în acest moment, Fabregas a bifat 10 apariții în tricoul albaștrilor, în actualul sezon, iar in Premier League a evoluat în doar trei etape și niciodată titular.

În prezent, AC Milan se confruntă cu accidentări atât în zona mediană, cât și în axul central. Lucas Biglia și Giacomo Bonaventura lipsesc de la mijlocul terenului. Primul va reveni cel mai probabil în februarie 2019, iar celălalt în august.

Conform Gazzeta dello Sport, Milan supraveghează atent evoluțiile mijlocașului spaniol din acest sezon. El s-a mai aflat în vederile rossonerilor și la finalul sezonului trecut.

"Nu am vorbit cu nimeni de la Milan. Evident că în ianuarie pot semna cu orice echipă doresc și probabil că multe cluburi mă vor. La acest moment, pot să spun că mă gândesc să-mi închei sezonul la Chelsea.

Am vorbit cu antrenorul și stiu în ce meciuri mă va folosi pentru acest sfârșit de an", a spus Fabregas, la finalul partidei castigate de Chelsea in fata lui PAOK, in Europa League, scor 4-0, un meci in care Cesc, titular, a oferit doua pase de gol.

În vârstă de 31 de ani, Cesc Fabregas și-a făcut junioratul la FC Barcelona, iar în 2003 a fost cumpărat de Arsenal, pentru doar 3 milioane de euro. În 2011, Barcelona l-a luat de la englezi pentru 34 de milioane de euro. Trei ani mai târziu, Chelsea a plătit 33 de milioane pentru Fabregas. În ianuarie, spaniolul intră în ultimele 6 luni de contract cu echipa britanică. 25 de milioane de euro este cota lui Fabregas, potrivit Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: