image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Deputatul Marina Tauber are interdicție de părăsire a țării pe un termen de 60 de zile

Deputatul Marina Tauber are interdicție de părăsire a țării. Aceasta a fost pusă sub acuzație într-un dosar din genericul „Frauda Bancară".

Deputata Marina Tauber a fost citată astăzi la Procuratura Anticorupție, unde i s-a înaintat învinuirea referitor la capetele de acuzare pentru care i-a fost ridicată imunitatea ieri în Parlamentul Republicii Moldova.

Aceasta este învinuită în dosarul denumit generic „Frauda bancară", pentru săvârșirea infracțiunilor de spălarea banilor, în proporții deosebit de mari, săvârșite de un grup criminal organizat (art.243 al.3 din Codul penal) și pentru escrocherie săvârșita în proporții deosebit de mari (art.190 al.5 din Codul penal).

În procesul de audiere în calitate de învinuită, aceasta la moment s-a abținut de a da careva declarații, solicitând termen pentru a face cunoștință cu învinuirea formulată și pentru a se pregăti de audieri.

Vina în săvârșirea infracțiunilor incriminate, nu o recunoaște.

În privința acesteia a fost aplicată măsura preventivă sub formă de obligare de a nu părăsi țara, pe un termen de 60 zile.

Noutăţile partenerilor

comentarii: