image
Sursa foto: cambridge-news.co.uk

Sora fostului primar londonez s-a dezbrăcat în direct, pentru Brexit // VIDEO

Rachel Johnson, sora fostului primar londonez Boris Johnson, s-a dezbrăcat în direct la o emisiune în timpul unei discuţii despre Brexit.

Sora lui Boris Johnson a spus publicului Sky News că actul său „nonconformist” este în solidaritate cu Victoria Bateman, o activistă pro-UE de la Universitatea din Cambridge.

Activista s-a dezbrăcat recent în cadrul unor emisiuni pentru BBC Radio 4 şi Good Morning Britain, scrie mediafax.ro.

Rachel, în vârstă de 54 de ani, şi-a lăsat colegii fără cuvinte în timp ce îşi desfăcea nasturii de la cămaşă, înainte de a vorbi despre emisiunea The Pledge.

„După cum ştim cu toţii, este greu să vorbim despre Brexit”, spune Rachel. „Se simte de parcă am ajuns la un punct de saturaţie. Dar, o activistă a descoperit un mod inedit de a se face auzită pe această temă”, continuă Rachel.

„Victoria Bateman şi-a făcut apariţia dezbrăcată în presă, pentru a oferi diferite argumente despre cum Brexit vă lăsa Marea Britanie dezbrăcată”, adaugă Rachel.

„Deci, ca un omagiu adus activistei, am decis să îi urmez exemplul – de fiecare dată când vom discuta despre Brexit, o să mă asigur că sunt remarcată”, conchide aceasta.

Bateman este profesor de economie la Universitatea din Cambridge şi de asemenea activist pentru drepturile femeilor dar şi împotriva Brexit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: