image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi are acum a treia opțiune pentru ”noua etapă” din carieră, după Man. City și PSG

Leo Messi (33 de ani) este liber să negocieze cu orice club din ianuarie 2021, iar viitorul starului de la Barcelona nu este deloc unul clar, chiar dacă fotbalistul a anunțat recent că se simte bine în Catalonia, după criza din vară.

”Adevărul este că acum mă simt bine, dar în vară am trecut printr-o perioadă foarte grea. Aștept doar să luptăm pentru fiecare trofeu pus în joc”, a afirmat Messi, într-un interviu pentru La Sexta.

Potrivit publicației spaniole OK Diario, sud-americanul ar avea în plan ”să înceapă o nouă etapă” în cariera sa și urmează să-și aleagă curând noua destinație. Dacă variantele Manchester City și PSG sunt cunoscute, se pare că Messi are și o altă ”tentație”.

Inter Milano, clubul care l-a căutat cu disperare în vara lui 2020, ar fi pe lista extinsă a lui Leo Messi. ”Inter pare un outsider în lupta pentru Messi, dar este entitatea care a visat cel mai mult la argentinian”, scriu jurnaliștii spanioli.

Leo Messi este, într-adevăr, una dintre obsesiile lui Steve Zhang, omul de afaceri de 29 de ani care conduce gruparea din Lombardia.

Chinezul a crescut cu realizările lui Leo și și-a propus să-l aducă în Italia cu orice preț. Sud-americanul ar avea din nou șansa să se lupte cu Cristiano Ronaldo, marele său rival, în cazul unei reveniri în Serie A.

În vară, tatăl lui Lionel Messi și-a cumpărat o casă la Milano. Același lucru l-a făcut apoi și decarul catalanilor, care a achiziționat un apartament de lux la Milano, pe aceeași stradă cu sediul lui Inter.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit, în vară, și detaliile mutării lui Messi pe Giuseppe Meazza. Nerazzurrii i-ar oferi un contract pe patru ani, în valoare de 260 de milioane de euro. Asta ar însemna un salariu de 65 de milioane de euro pe sezon, asigurat până la vârsta de 37 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: