image
Sursa foto: Getty Images

Noua perlă din Bundesliga, pe radarul lui Real Madrid: Anunțul făcut de presa spaniolă

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Real Madrid se află în căutarea unui atacant care să-l suplinească așa cum trebuie pe starul portughez, să fie un marcator înnăscut. Potrivit publicației spaniole As, noua "mașinărie de goluri" pe care au pus ochii madrilenii este Luka Jovic, de la Eintracht Frankfurt.

În vârstă de 21 de ani, atacantul este considerat noua senzație din Bundesliga, având deja 18 goluri (dintre care 13 în campionat) în 25 de meciuri oficiale pentru Eintracht. Jovic s-a născut în Bosnia, însă are pașaport sârbesc și a ajuns la Frankfurt în iunie 2017, după împrumutul de la Benfica.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în momentul când a fost împrumutat de Benfica la Frankfurt, iulie 2017, avea o valoare de două milioane de euro, însă acum este cotat la 40 de milioane.

Madrilenii văd în Jovic un atacant care să îl completeze perfect pe Benzema, însă ar lua în calcul un transfer chiar de pe acum, pentru a nu-l scăpa din mână, urmând ca jucătorul să se alăture lotului abia la vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: