image
Sursa foto: Instagram

Cine e muza care i-a picat cu tronc lui Vinicius, starul lui Real Madrid. ”Vini atacă mereu”

Vinicius Junior (21 de ani) profită la maximum de vacanță, după un sezon prolific pentru Real Madrid, care a câștigat atât UEFA Champions League, al 14-le trofeu din istoria clubului, cât și titlul în La Liga.

Starul brazilian al grupării blanco se pare că a făcut o pasiune pentru Ester Exposito (22 de ani), o actriță și top model din Spania, care are un succes uriaș pe Instagram. Ester se laudă cu peste 29 de milioane de urmăritori, fiind detronată de Georginei Rodriguez (28 de ani), partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, cu peste 38 de milioane de urmăritori. În urmă cu doi ani, însă, Ester o depășise pe Georgina în acest inedit top.

Cert este că Vinicius pare tot mai atras de superbul model, după cum am scris spaniolii de la as.com. Extrema stângă a lui Real Madrid comentează constant pe pagina actriței, motiv pentru care și-a atras și multe iornii din partea fanilor. La cea mai recentă postare a modelului, fotbalistul a plasat două emoticoane sugestive.

”Vini atacă mereu” sau ”A doua Ligă a anului” sunt doar câteva dintre comentariile postării în care Ester apare într-o fotografie cu un batic pe cap.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: