image
Sursa foto: Getty Images

Messi a vorbit direct despre transferul său cu jurnaliștii de la Goal. Ce are de gând starul argentinian

Lionel Messi e ca și plecat de la Barcelona în vară, când îi expiră contractul, iar PSG și Manchester City au fost considerate principalele destinații posibile pentru starul argentinian.

Cu toate acestea, atacantul de 33 de ani susțiune că nimeni nu l-a căutat măcar să vorbească, potrivit publicației Goal, care a stat de vorbă cu el.

Messi a declarat că vrea neapărat să aștepte finalul sezonului pentru a lua o decizie și că nu a discutat nici cu antrenorul de la PSG, conaționalul său Mauricio Pochettino, așa cum se specula.

Nu a vorbit nici măcar cu vreunul dintre jucătorii de la PSG. În plus, nici cu Manchester City nu a luat legătura, deși acolo antrenează Pep Guardiola, prieten bun cu fotbalistul.

Messi a spus că e obosit de atâtea discuții pe marginea viitorului său și că el va fi cel care va anunța totul. Chiar dacă la Barcelona urmează alegeri prezidențiale, Messi spune că nu a discutat cu niciunul dintre cei trei candidați rămați în cursă: Joan Laporta, Toni Freixa și Victor Font.

În aceste condiții, nu este totuși exclus ca atacantul să-și prelungească acordul cu Barcelona.

În vara trecută, când s-a discutat din nou despre plecarea lui Messi și chiar el a anunțat că vrea acest lucru, Goal a vorbit cu fotbalistul și a aflat că nu se mai transferă nicăieri, ceea ce s-a și întâmplat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: