image
Sursa foto: Profimedia

Ousmane Dembele le-a dat răspunsul final celor de la Barcelona, după mai multe luni de negocieri

Ousmane Dembele (24 de ani) se află la final de contract cu Barcelona, iar cele două părți au negociat intens în ultima perioadă.

Potrivit AS.com, Ousmane Dembele le-a comunicat celor din club că nu este de acord cu ultima ofertă, astfel că nu va mai continua la Barcelona și din această vară. Mai mult, jurnaliștii spanioli anunță că fotbalistul a început deja să își strângă lucrurile și este gata să părăsească orașul la finalul lunii viitoare.

De această situație va profita PSG, care a intrat și ea pe fir pentru transfer în ultimele săptămâni, mai ales că Ousmane Dembele a fost cerut la echipă de Mbappe, după semnarea prelungirii contractului.

Potrivit Diario Sport, se pare că una dintre condițiile pentru ca Mbappe să semneze prelungirea contractului a fost aducerea conaționalului său de la Barcelona, care se află și el în ultimele săptămâni de contract.

Ousmane Dembele are cel puțin două oferte concrete pe masă, însă cea de-a trei este gata să fie lansată, conform presei internaționale. Paris Saint-Germain va face tot posibilul de a le învinge pe Barcelona și Bayern Munchen în cursa pentru ”aripa” în vârstă de 25 de ani.

Cotidianul francez ”Le Parisien” a relatat, în aceste zile, că Ousmane Dembele ar fi foarte încântat să i se alăture lui Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain. Așadar, este dispus să asculte ce poate să-i ofere campioana Franței.

Mutarea nu este exclusă, mai ales că brazilianul Neymar ar putea să plece de la echipă în această vară, iar un loc în flancuri se va elibera.

Fotbalistul nu se mai simte dorit la club, nu mai ”vioara întâi” după ce Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului, dar nici clubul nu mai este total mulțumit de raportul investiție-performanțe pe care brazilianul l-a oferit în acești 4 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: