image
Sursa foto: AFP

Horoscop 18 August 2021: Ziua în care se fac planuri mărețe

Atât Racii, cât și Peștii au planuri de viitor ce vizează familia și persoana iubită, dar și Balanțele fac demersuri serioase în acest sens, potrivit horoscop 18 August 2021. În cele mai multe dintre cazuri, beneficiile materiale vor apărea într-un timp scurt, chiar dacă acestea nu fac obiectul proiectelor de viitor.

Berbec

Nu este o noutate faptul că Berbecilor le place să fie de cele mai multe ori în centrul atenției, dar acest lucru poate fi influențat cu ușurință de către compania în care se află acești nativi. Astfel, este foarte probabil să treceți prin situații în care să experimentați timiditatea și în care să deveniți introvertită, chiar dacă acest lucru nu vă caracterizează în mod obișnuit. De altfel, aceste contexte în care preferați să fiți mai retrasă vă pot fi foarte favorabile, căci vă veți cunoaște mai bine și veți ști ce fel de atitudine să adoptați în situații neașteptate.

Taur

Taurii sunt din ce în ce mai visători, deși acest lucru nu îi caracterizează. Dacă în mod normal sunteți foarte rațională și focalizată pe ceea ce aveți de făcut, în perioada următoare ați putea să vă detașați puțin de cotidian, să vă alocați un timp rezonabil pentru relaxare și meditație. Aveți nevoie de o perioadă de relaxare, căci sunteți destul de încordată și preocupată, vă sfătuiește horoscop 18 August 2021. Ar fi bine dacă ați petrece mai mult timp în compania prietenilor, căci distracția și voia bună vă sunt garantate.

Gemeni

Aveți tendința de a vă panica destul de ușor și de a vă îngrijora pentru lucruri mărunte, potrivit horoscop 18 August 2021. În acest sens, se recomandă să gândiți lucrurile la rece și să vă dezvoltați optimismul. În general, vedeți partea goală a paharului, iar acest lucru vă poate fi dăunător atât în planul personal, cât și profesional. Este necesar să scoateți la suprafață doza de optimism pe care o dețineți și să vă lăsați ghidată și de instinct, căci șansele de reușită sunt semnificativ crescute. Încercați să scăpați de orice fel de griji nefondate care v-ar putea influența negativ starea de spirit.

Rac

Pentru nativii Rac, obiectivul principal în perioada imediat următoare îl constituie fericirea și bunăstarea celor dragi. Încercați să petreceți tot mai mult timp cu familia și prietenii și stabiliți tot mai multe activități distractive alături de persoana iubită. Vă doriți o atmosferă armonioasă, de familie, care să vă confere siguranță și optimism. Aveți nevoie de încurajare și susținere, dar și de mai multă comunicare. Nu ezitați să discutați probleme cu cei dragi și să le cereți sfaturi. Mâinile de ajutor vor veni garantat din partea membrilor familiei.

Leu

Dacă, în mod obișnuit, sunteți apreciată pentru puterea și tăria de caracter de care dați dovadă, există posibilitatea ca acestea să vă fie reproșate de către cineva foarte apropiat. Nu este exclus să fi acționat greșit sau să fi afectat pe cineva întocmai prin aceste trăsături fundamentale. Analizați atent toate acțiunile pe care le-ați făcut în perioada recentă și încercați să reparați o greșeală care v-a scăpat. De asemenea, fiți mai comunicativă și nu vă rețineți de la mărturii mai puțin plăcute. Veți vedea că situația se va îmbunătăți considerabil odată ce discutați cu persoanele potrivite.

Fecioară

Veți avea o perioadă deosebită, cu evenimente de familie și reușite nesperate. Cheltuielile vor crește, dar veți avea ocazia să vă refaceți bugetul rapid. Până atunci, alegeți cu grijă ceea ce cumpărați, chiar dacă vreți să le satisfaceți toate capriciile copiilor sau ale altor persoane dragi. La capitolul organizare stați foarte bine, iar șansele ca lucrurile să nu decurgă conform planului sunt minime.

Balanţă

Actualul loc de muncă vă satisface din punct de vedere financiar, dar vă solicită din ce în ce mai mult timp. Vă doriți ceva mai mult timp liber pentru propria persoană, dar și pentru a sta mai mult cu cei dragi. De asemenea, v-ar plăcea să plecați într-o vacanță alături de prieteni, pentru că aveți nevoie să ieșiți din rutina de zi cu zi. Ați putea să vă luați o perioadă de concediu sau să vă reorientați spre un alt job, cu un program mai permisiv. Nu este neapărată nevoie să vă reinventați pe planul profesional, să vă schimbați meseria și să începeți un alt capitol al carierei voastre. Este suficient să discutați cu angajatorul despre nevoile dumneavoastră.

Scorpion

Aveți intenții bune, încercați să îi înțelegeți pe cei din jur, dar nu le puteți îndeplini întotdeauna dorințele. Veți avea surprize mai puțin plăcute din partea familiei sau a copiilor. Unii dintre ei pot avea dorințe greu de îndeplinit și trebuie să înțeleagă că vor fi nevoiți să facă anumite sacrificii. Este foarte posibil să întâlniți oameni noi cu care să aveți multe în comun și cu care să colaborați în viitor. De asemenea, pentru Scorpionii singuri, perioada aceasta se poate finaliza cu găsirea marii iubiri, mai ales că aveți nevoie de multă afecțiune și înțelegere.

Săgetător

Chiar dacă munciți mult și sunteți destul de ocupat, vă faceți timp pentru a comunica cu prietenii apropiați și nu este exclus să planificați o mică escapadă alături de aceștia. Aveți nevoie de un moment de respiro și o excursie rapidă v-ar prinde bine, mai ales că vă simțiți epuizat. Atât plimbările pe malul mării, cât și traseele de munte vă sunt pe plac, deci alăturați-vă grupului de prieteni și mergeți să vă reîncărcați bateriile!

Capricorn

Faceți foarte multe planuri de viitor alături de persoana iubită și credeți cu tărie în realizarea acestora. Sunteți determinat să vă îndepliniți mare parte din dorințele comune, iar în acest sens este nevoie de un buget suplimentar. Chiar dacă veți munci mai mult, satisfacția pe care o veți resimți va merita toate eforturile. De asemenea, este posibil să faceți și câteva achiziții mai importante, fapt pentru care este indicat să economisiți mai mult. Încercați să nu cheltuiți inutil și să fiți foarte atentă la organizarea resurselor financiare.

Vărsător

Nativul Vărsător tinde să fie tot mai critic cu propria persoană, fapt care se va arăta foarte benefic. Vă doriți să evoluați și să vă perfecționați, iar printre obiectivele dumneavoastră principale se poate afla și o reconversie profesională, căci vă doriți de mult să avansați în planul carierei. În prima fază, va trebui să fiți mai îngăduitor cu propria persoană și să vă oferiți timp suficient pentru acomodare. De asemenea, nu faceți toate aceste lucruri pe cont propriu, căci aveți nevoie de susținere.

Peşti

Veți avea norocul să primiți ceva deosebit sau să găsiți resursele necesare pentru un proiect de suflet pe care l-ați amânat până acum. Asupra zodiei dumneavoastră se răsfrânge influența unui eveniment astrologic ieșit din comun. Veți primi beneficii nesperate, dar va trebui să renunțați la ceva în schimb.

Citeşte mai mult despre

comentarii: