image
Sursa foto: facebook.com/inga.grigoriu

Andrei Năstase: „Cine va vota pentru exponenții regimului Plahotniuc va condamna RM la moarte; Mafia va fi și mai nemiloasă”

În cazul menținerii la putere a regimului controlat de Vladimir Plahotniuc, situația din țară se va înrăutăți grav, avertizează liderul Platformei DA, Andrei Năstase, care a făcut un apel la conștiința alegătorilor.

„Pe 24 februarie, oamenii vor fi chemați totuși la urne și vom fi datori țării să decidem, potrivit propriilor conștiințe, care este drumul pe care îl va urma Moldova. Am spus de atâtea și atâtea ori că alegerea este foarte simplu de făcut! Cine va vota pentru exponenții regimului sinistru patronat de Plahotniuc va condamna Moldova la moarte. Răul va fi și mai rău, furtul va fi și mai furt, mafia va fi și mai nemiloasă cu bugetul țării și cu oamenii ei, tot mai alungați în străinătăți.

Cine va dori ca toate aceste lucruri care au îngenunchiat Moldova în ultimii zece ani să înceteze, are o singură opțiune. Una limpede, asumată, transparentă, mai hotărâtă ca oricând să șteargă de pe fața Pământului orice urmă a acestui regim criminal. Blocul ACUM știe ce are de făcut, iar toate acțiunile de eliberare a Moldovei de jugul regimului Plahotniuc au ca principal scop alinierea țării noastre alături de națiunile civilizate și libere ale Europei. Instituțiile Noului Stat modern și european vor fi libere. Procurorii vor fi liberi să-și facă treaba, judecătorii vor fi liberi să judece corect, potrivit legilor, în spiritul și litera lor, polițiștii vor fi oameni liberi, deputații, primarii, fiecare cetățean va fi un om liber. Iar atunci când cetățeanul va fi un om liber, iar instituțiile care ne vor guverna societatea vor fi eliberate de captivitatea regimului mafiot al lui Plahotniuc, veți vedea, veți simți, veți putea povesti tuturor că Moldova a devenit o țară liberă și așa va rămâne pe veci! Trebuie doar să demonstrăm din nou, fiecare dintre noi, că nimic nu mai poate opri un om convins de alegerea pe care a decis să o facă! Și că suntem ceea ce îndrăznim să fim”, este mesajul către cetățeni al liderului Platformei Demnitate și Adevăr.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: