image
Sursa foto: timpul.md

Satul Talmaza intră în CARANTINĂ începând de joi, după ce 29 de locuitori au fost infectați cu noul coronavirus // UPDATE

UPDATE // Satul Talmaza din raionul Ștefan Vodă întră în regim de carantină după ce 29 de locuitori au fost diagnosticați pozitiv la prezența Covid-19.

Astfel, începând cu data de 9 aprilie, ora 8:00, în localitate vor fi impuse restricțiile de circulație aferente acestui regim.

Știrea inițială:

Satul Talmaza din raionul Ștefan Vodă ar putea fi plasat în regim de carantină după ce 29 de locuitori au fost diagnosticați pozitiv la prezența Covid-19. Despre aceasta a anunțat ministrul Sănătății Viorica Dumbăveanu într-un briefing.

Potrivit informațiilor, recomandarea de a institui regim de carantină în satul Talmaza a fost înaintată Comisiei Situații Excepționale, care urmează astăzi să ia o decizie în acest sens.

„Înțelegem că este vorba despre un sat mare cu un număr impunător de populație, dar reieșind din numărul celor infectați în acest sat, vrem să prevenim anumite efecte care pot urma”, a declarat Dumbrăveanu.

În prezent în raionul Ștefan Vodă sunt înregistrate 158 de cazuri de infecție cu Covid-19. Totodată, un număr impunător a celor infectați s-a înregistrat în rândul angajaților medicali, 46 de cazuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: