image
Sursa foto: fmf.md

S-au aflat detaliile contractului lui Spiridon la Dinamo Kiev: Moldoveanul va primi o sumă fabuloasă

Mircea Lucescu, celebrul antrenor român, care va împlini 75 de ani săptămâna următoare, a semnat cu Dinamo Kiev, iar presa din Ucraina a dezvăluit detaliile din contractul tehnicianului.

"Il Luce" ar fi solicitat inițial un salariu anual de 4 milioane de euro, însă a acceptat, la finalul negocierilor, să primească doar 3 milioane de euro, scrie sport.ua.

Pe lângă salariu, Lucescu va avea în contract și două bonusuri de performanță. În cazul în care o va duce pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor, antrenorul va mai primi încă 500.000 de euro.

De asemenea, Mircea Lucescu va mai încasa 500.000 de euro dacă va reuși să câștige campionatul în Ucraina. Astfel, veniturile anuale ale antrenorului pot ajunge la 4 milioane de euro.

Presa din Ucraina a oferit detalii și despre remunerația lui Alexandru Spiridon, unul dintre antrenorii secunzi. Moldoveanul, care a mai lucrat cu Mircea Lucescu la Șahtior și Zenit, va avea un salariu anual de 500.000 de euro.

Mircea Lucescu a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane, existând și posibilitatea extinderii acestuia cu încă un an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: