image
Sursa foto: umtiti, fc barcelona, real madrid

Perez pregătește o lovitură Barcelonei

Samuel Umtiti nu s-a înţeles cu FC Barcelona pentru prelungirea contractului şi ar putea ajunge chiar în curtea marii rivale, Real Madrid. Florentino Perez încearcă o mutare total neaşteptată pentru la vară şi ar putea plăti clauza de reziliere a fundaşului.

Curtat intens de Manchester United, Umtiti ar putea sfârşi prin a semna cu rivala din La Liga a catalanilor. Cel puţin asta susţine Don Balon, care a aflat planul lui Perez. Acesta e decis să plătească suma de 60 de milioane aferentă clauzei de reziliere şi pregăteşte un salariu de 8 milioane de euro pentru apărător.

Samuel Umititi a ajuns la Barcelona în iulie 2016. Mai are contract cu catalanii până în vara lui 2021. Catalanii vor să-i prelungească înţelegerea, dar fundaşul se lasă greu convins să accepte. El a fost cumpărat de FC Barcelona de la Olympique Lyon, pentru 25 de milioane de euro.

În urmă cu o săptămână, cotidianului Sport a dezvăluit că negocierile dintre părţi au intrat în impas, după ce FC Barcelona a refuzat să-i dea lui Samuel Umtiti salariul cerut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: