image
Sursa foto: partidulsor.md

Reacția lui Ilan Șor la speculațiile despre participarea Partidului „ȘOR” în coaliții: Nu ne cununați, fără să ne întrebați

Partidul Șor neagă informațiile lansate de opoziție precum că formațiunea intenționează să participe în cadrul unei eventuale coaliții. Liderul partidului, Ilan Șor, a anunțat că acest lucru va fi decis după alegeri.

„Liniștiți-vă și calmați-vă, toți cei care speculați pe tema viitoarei coaliții. Nu încercați să ne cununați fără să ne întrebați. Uitați-vă în ce s-a transformat această campanie. Rușine și batjocură. Murdărie și luptă fără reguli. Dodon o atacă pe Sandu, Sandu pe Dodon, Usatâi pe Dodon, Năstase pe Sandu și așa mai departe”, a declarat Ilan Șor într-o adresare video pe contul său de Facebook.

Șor a calificat lansarea speculațiilor privind participarea partidului într-o viitoare coaliție drept „tehnologii de campanie electorală murdară”.

„Deja după alegeri, când se vor calma spiritele, vom decide dacă vom merge în coaliție, cu cine, când și, cel mai important, pentru ce”, a mai spus Șor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: