image
Sursa foto: jurnal.md

Slusari: Din ziua în care Domnica Manole a fost numită judecător CC, n-am avut niciun contact, n-am sunat-o nici de ziua ei

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, deputat al Platformei Demnitate și Adevăr, susține că nici el, nici liderul formațiunii, Andrei Năstase, n-au contactat în niciun fel cu Domnica Manole din ziua în care a fost numită judecător la Curtea Constituțională.

„În ziua în care Domnica Manole a fost numit judecător la CC, am stabilit cu Andrei Năstase că din acel moment noi nu contactăm cu dumneaei. În această perioadă, nu am avut nicio discuție cu dumneaei, nu am telefonat-o nici măcar ca s-o felicit cu ziua de naștere, nu ne-am văzut niciodată și știu că nici Andrei Năstase n-a avut niciun contact cu dumneaei. E o chestiune de principiu. Chiar și informația că a fost aleasă președinte CC am aflat-o din presă”, a declarat Alexandru Slusari, în cadrul emisiunii „O nas”, de la Jurnal TV.

Slusari a ținut să mai menționeze că Domnica Manole a fost membră a Platformei Civice Demnitate și Adevăr, nu a Partidului Politic Platforma DA și că acest lucru nu a fost printre motivele de pentru care Platforma DA i-a înaintat candidatura la CC.

„Când am înaintat candidatura ei, nu am făcut-o pentru că e membru al Platformei Civice, ci pentru că avem argumente de ce merită, este un profesionist, este un bun specialist, are poziții principiale, și, nu în ultimul rând, a avut de suferit mult din cauza fostului regim și a justiției de atunci”, a mai spus Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: