image
Sursa foto: marca.com

Real e gata pentru finala cu Liverpool: Zidane a ales lotul

Fotbaliștii de la Real Madrid au plecat la Kiev extrem de optimiști că pot intra definitiv în istorie dacă vor câștiga pentru a treia oară consecutiv UEFA Champions League.

Chiar dacă finala cu Liverpool se anunță extrem de grea, Ronaldo, Bale, Marcelo și colegii lor cred că dețin ”armele” necesare pentru a doborî ”cormoranii”. Tehnicianul ”galacticilor” a ales lotul de 24 de jucători pe care se va baza pentru acest meci care se anunță de pe acum a fi unul epic. Sigur, Zidane va alege după antrenamentul oficial și pe cei 18 care vor intra pe teren.

La portari nu sunt surprize după ce a devenit clar că Luca Zidane și-a ”câștigat” locul de al treilea portar al lotului. În rest, nu sunt probleme, mai ales că după foarte mult timp ”Zizou” nu mai are probleme cu accidentații, probleme care i-au dat multe bătăi de cap sezonul acesta. "Toată lumea va fi bine pentru finală - Cristiano, Isco și Carvajal", a declarat tehnicianul Realului, într-o conferință de presă. "Nimeni nu va avea probleme la finală, toți vor fi la 150%", a mai spus Zidane.

"Galaticii" au nu mai puţin de 12 trofee şi ţintesc a treia Ligă la rând.

''Nimeni nu poate spune că ne este mai puţin foame de succes. Nu pot vorbi pentru adversarii noştri, însă pot insista pe faptul că noi vom avea întotdeauna aceeaşi motivaţie. Suntem Madrid şi, în ciuda a ceea ce am câştigat deja, dorim mereu mai mult şi vom da totul pentru a fi cei mai buni'', a declarat "Zizou".

Liverpool se află pentru prima dată în finală din 2007 încoace (1-2 cu AC Milan, la Atena).

Zidane a disputat trei finale de Liga Campionilor ca jucător (o victorie, două înfrângeri), înainte de a câştiga trofeul de două ori ca antrenor.

''Am trăit 18 ani ca jucător în vestiare, cu numeroşi antrenori, cu mulţi jucători cu un ego la fel ca al meu. Cunosc vestiarul şi starea de spirit a unui jucător, un lucru foarte important pentru mine, dar nu singurul. Nu sunt cel mai bun tehnician, dar am alte calităţi, pasiune, motivaţie, şi astea valorează chiar mai mult'', a mai spus francezul.

Zinedine Zidane are aşteptări mari de la cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur", Cristiano Ronaldo.

''El joacă foarte bine, a marcat multe goluri în ultimul timp. În plus, a fost foarte constant'', a precizat antrenorul francez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: