image
Sursa foto: Facebook/Valentin Cozer

Jurist, după discuțiile purtate cu Andrei Năstase: „Am văzut deschiderea sa de a avea alături persoane oneste”

„Am avut deosebita plăcere de a-l reîntâlni şi purta discuţii pe diverse teme cu noul primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase. În urma acestor discuţii m-am convins încă odată de simplitatea şi omenia de care dă dovadă Andrei Năstase, deschiderea sa de a avea alături persoane oneste, bine pregătite, cu experienţă în diferite domenii, care ar putea fiecare să vină cu soluţii în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm în prezent, a declarat juristul Valentin Cozer.

„De asemenea, am văzut la el dorinţa de a schimba lucrurile în bine, dar şi soluţii pe termen scurt şi mediu, atât la nivelul Municipiului Chişinău, dar şi a întregii republici, odată ce la alegerile din toamnă prin dăruire şi efort comun, la fel ca şi la alegerile municipale, vom reuşi să scăpăm de această guvernare mafiotă Plahotniuc-Dodon”, a adăugat acesta.

Valentin Cozer a oferit şi detalii despre subiecte abordate în timpul discuţiei: „Am abordat mai multe subiecte, campania electorală foarte grea şi linşajul mediatic la care a fost supus de către holding-urile lui Plahotniuc şi Dodon, problema tergiversării validării mandatului de primar, oferit de către locuitorii municipiului Chişinău şi scopurile urmărite de către Plahotniuc şi Dodon prin această amânare la nesfârşit, problemele Chişinăului şi ai locuitorilor municipiului şi soluţiile pentru rezolvarea acestora, obstacolele piedicile pe care le va avea de înfruntat din partea guvernării Plahotniuc-Dodon şi găsirea de soluţii viabile şi imediate pentru a trece peste aceste sabotări. Nu în ultimul rând, am adus în discuţii şi problema Diasporei, din rândul căreia fac personal parte, dificultăţile cu care ne confruntăm. Am discutat şi despre soluţii întru readucerea acasă a celor care am fost nevoiţi să plecăm departe de casă şi de cei dragi”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: