image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona sau nimic: Dorit de PSG și Manchester City, visează doar să joace alături de Messi pe Camp Nou

Lautaro Martinez (22 de ani) este unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai planetei. Argentinianul este dorit intens de Barcelona, însă mai multe grupări cu nume din Europa ”stau la pândă” după vârful argentinian.

Sud-americanul cotat la 64 de milioane de euro visează să joace pe Camp Nou, alături de compatriotul Leo Messi, iar mutarea pare posibilă mai ales în contextul în care Luis Suarez va împlini 33 de ani în ianuarie.

Potrivit Mundo Deportivo, negocierile sunt în desfășurare, iar Lautaro Martinez le-a transmis șefilor lui Inter că, dacă e să părăsească Milano, o va face doar pentru Barcelona.

”Fie merg la Barcelona, fie rămân aici”, le-a zis argentinianul oficialilor lui Inter.

Martinez ar fi atât pe lista lui PSG, cât și pe cea a lui Manchester City. Totuși, argentinianul nu e tentat să accepte niciuna dintre aceste oferte.

Inter nu e dispusă să scadă din prețul fixat argentinianului, adică 111 milioane de euro. Cel mult, milanezii ar fi de acord să accepte o sumă mai mică, însă în tranzacție să fie incluși și câțiva jucători ai catalnilor.

Arturo Vidal , Nelson Semedo , Junior Firpo și Todibo ar putea fi incluși în transferul lui Lautaro Martinez pe Camp Nou. În caz că atacantul milanezilor ar face pasul spre Barcelona, Inter se gândește să-l aducă în Italia pe Timo Werner.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: