image
Sursa foto: Jurnal.md/ Nadejda Roscovanu

Chicu, replică pentru Nemerenco care a criticat măsurile autorităților împotriva COVID-19: „Cu must de poamă tratați-vă voi”

Premierul Ion Chicu a reacționat la criticile fostului ministru al Sănătății, Ala Nemerenco, cu privire la intervenția autorităților în cazul pasagerilor avionului Milano-Chișinău, la bordul căruia se afla femeia infectată cu COVID-19.

Ala Nemrenco a declarat că toți pasagerii, dar și însoțitorii de bord ai cursei, trebuiau imediat consultați și monitorizați.

„Pentru fosta ministră a sănătății, dar și șefa ei de partid, care a ofensat colegii de la minister și medicii - o rugăminte. Cu must de poamă tratați-vă voi. O să vă ajute. Manifestați respect elementar față de oamenii din această țară. Da, și poate mergeți în diasporă și le comunicați despre necesitatea respectării recomandărilor medicilor italieni și ai noștri”, a comentat premierul pe Facebook.

Amintim că în Republica Moldova a fost înregistrat primul caz confirmat de infectare prin coronavirus de tip nou. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, revenită ieri din Italia.

Persoana a aterizat la Chișinău în prima parte a zilei, cu o cursă Wizzair, W6 3796, Milano-Chișinău, la ora 11:47.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: