image
Sursa foto: as.com

Un nou transfer galactic pentru Real: Un jucător la schimb, plus 50 de milioane de euro pentru un star din Premier League

Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, l-a pus pe mijlocasul Christian Eriksen, de la Tottenham, în capul listei de achitizii, în ciuda faptului că deja a cumpărat un star din Premier League, pe Eden Hazard.

Conform The Sun, Real Madrid e gata să facă o ofertă pentru danez şi e gata să plătească 50 de milioane de euro, plus un jucător la schimb. Este vorba de mijlocaşul Dani Ceballos, care a anunţat deja că nu vrea să mai continue la Real sub comanda lui Zidane.

Ceballos este alături de naţionala Spaniei U21 la Campionatul European 2019 unde a şi înscris in infrangerea selectionatei 'Furia Roja' 3-1 împotriva Italiei.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, i-a spus lui Zidane că vrea să plece. De cealaltă parte, Eriksen a dezvăluit acum două săptămâni că vrea să o părăsească Spurs pentru a "încerca ceva nou".

El mai are doar un an de contract şi este puţin probabil să semneze o prelungire având în vedere ultimele sale declaraţii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: