image
Sursa foto: Getty Images

Mauro Icardi renunță la tot pentru Wanda Nara! Ce contract a semnat jucătorul de la PSG

Mauro Icardi a avut parte de o perioadă foarte dificilă în plan personal. Căsnicia cu Wanda Nara a fost afectată de o aventură a jucătorului de la PSG cu actrița argentiniană, China Suarez.

Wanda Nara părea hotărâtă să pună capăt relației cu Mauro Icardi, dar la rugămințile fotbalistului, aceasta a fost de acord să mai dea relației o șansă.

Mauro Icardi a avut parte de câteva zile cumplite după scandalul provocat de despărțirea de soția și impresara sa, Wanda Nara. În încercarea de a-și salva căsnicia, argentinianul a cerut să fie învoit de la antrenamentele lui PSG pentru a încerca să-și rezolve problemele matrimoniale la Milano, acolo unde locuiește familia sa.

Mai mult, atacantul nu a putut să joace nici în meciul de UEFA Champions League cu RB Leipzig, deși fusese inclus în lot.

În plus, Icardi a făcut un gest greu e explicat. Și-a șters toate contactele de pe rețelele de socializare, singura rămasă fiind chiar Wanda Nara, asta pentru a-i dovedi soției sale că este singura care contează pentru el.

Acum, potrivit Sport Bible, Mauro Icardi este hotărât să îi demonstreze soției sale că este complet devotat relației lor, astfel că a semnat un contract prin care îi cedează Wandei Nara toate bunurile, dar și proprietățile sale.

În plus, prin acest contract, Icardi i-a cedat Wandei drepturile asupra tuturor contractelor pe care le are, dar și asupra celor pe care le va avea.

Se pare că acest contract va fi valabil până în anul 2050, atunci când fotbalistul va avea vârsta de 57 de ani.

Astfel, Wanda Nara este singurul proprietar al agenției de impresariat pe care cuplul a fondat-o pe vremea când Mauro Icardi juca la Inter Milano.

În trecut, Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus Wanda Nara la acea vreme.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună: Valentino Gaston (10 ani), Constantino (8 ani) și Benedicto (7 ani). Lui Mauro Icardi, Wanda i-a dăruit două fete: Francesca (6 ani) si Isabella (5 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: