image
Sursa foto: Instagram

Messi, petrecere de zile mari la Ibiza! De ce nu se antrenează cu Barcelona și când ar trebui să vină anunțul oficial

Barcelona ar dori să anunțe oficial semnarea noului contract cu Leo Messi chiar înainte de meciul cu Juventus din cadrul Trofeului Joan Gamper de duminică.

Asta deoarece tradiția impune ca căpitanul blaugrana să adreseze un mesaj tuturor la prezentarea echipei pentru noul sezon.

Joan Laporta a dat asigurări că ceremonia va avea loc, dar până atunci Messi se distrează la Ibiza, în timp ce Ronald Koeman a sunat de mult timp adunarea.

Messi a dat de înțeles că, până nu va semna noua înțelegere, nu se va antrena deloc cu gruparea catalană și nici nu va folosi facilitățile clubului. Motivul acestei decizii este faptul că picioarele lui sunt asigurate pentru suma enormă de 750 de milioane de euro.

Astfel că argentinianul își prelungește starea de euforie provocată de triumful de la Copa America împotriva Braziliei pe Maracana.

Messi este împreună cu familia, iar soția sa, Antonela Rocuzzo, a organizat o cină cu mulți invitați de seamă.

Nu a lipsit Neymar, cel care are un iaht la Ibiza, dar nici alte staruri de la PSG care sunt și ele în vacanță pe insulă, precum Angel Di Maria, Marco Verratti și Leandro Paredes. A fost prezent și fostul coechipier de la Barcelona, Cesc Fabregas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: