Presa din Spania scrie azi că "Juventus pregătește o ofertă irezistibilă pentru Marcelo". Cotidianul Sport anunță că fundașul brazilian se simte nedreptățit de Solari și ia serios în considerare varianta de a pleca de pe Bernabeu. Relația excelentă pe care acesta o are cu Ronaldo este atuul pe care mizează Juventus, în încercarea de a face un nou transfer de răsunet.

În urmă cu câteva luni, o posibilă plecare a lui Marcelo de la Real Madrid părea neverosimilă. Al doilea căpitan al echipei, după Sergio Ramos, și unul dintre preferații fanilor, Marcelo (30 de ani) a ajuns acum într-o situație ingrată. Lăsat pe bancă de câteva ori de către Solari, pe motiv că este "prea gras", brazilianul ia în considerare o despărțire de echipa la care evoluează din 2007.

Santiago Solari a mers pe mâna tânărului Regulion și se pare că Marcelo va rămâne în continuare rezervă. Astfel, Juventus vrea să profite de ocazie și să facă o ofertă de nerefuzat pentru jucătorul al cărui contract cu Real expiră în 2022.

Cotidianul Tuttosport, citat de presa din Spania, scrie că Juve pune pe masă nu mai puțin de 45 de milione de euro pentru transferul lui Marcelo. Fundașul stânga ar urma să aibă un salariu fabulos: 12 milioane de euro pe an, la campioana Italiei.

Fără îndoială, oferta consistentă va fi întărită și de prezența lui Ronaldo la Juventus și este de așteptat ca mutarea să se concretizeze, dacă situația lui Marcelo la Real Madrid nu se va schimba radical în scurt timp.