image
Sursa foto: Getty Images

Final grandios în mercato: Griezmann se întoarce la Atletico, Luuk de Jong merge la FC Barcelona, Saul va juca la Chelsea

Perioada de mercato pentru majoritatea campionatelor din Europa s-a închis după miezul nopții, însă cluburile de top au reușit câteva transferuri spectaculoase pe ultima sută.

După ce am asistat la o vară în care s-au transferat Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Romelu Lukaku sau Kun Aguero, noaptea de 31 august spre 1 septembrie a fost extrem de fierbinte.

Saul Niguez (26 de ani) a fost împrumutat la Chelsea, care plătește 5 milioane de euro pentru împrumutul său. Această mutare i-a permis lui Atletico Madrid să-l împrumute pe Antoine Griezmann (30 de ani) de la FC Barcelona, iar catalanii ar urma să încaseze 40 de milioane de euro în 2022, pentru transferul definitiv.

În locul lui Griezmann, FC Barcelona l-a cooptat în lot pe Luuk de Jong (31 de ani) de la Sevilla. Cele trei mutări au fost la un pas să pice înainte de miezul nopții, dar apoi împrumutul lui Saul a deblocat totul. Astfel se termină o perioadă de mercato de-a dreptul incredibilă!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: