image
Sursa foto: platformada.md

Liviu Vovc, despre numirea Silviei Radu la Ministerul Sănătății: „Un domeniu atât de important e călcat în picioare”

Odată cu numirea Silviei Radu în fruntea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, starea dezastruoasă din spitale și exodul masiv de cadre medicale doar se va agrava. De această părere este vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc.

„Un domeniu atât de sensibil, dar, în același timp, atât de important, este iarăși călcat în picioare. Un domeniu în care ministrul trebuie să aibă cunoștințe ample despre medicină, sănătate, să cunoască din propria experiență situația și problemele din spitale și în general din sistemul sănătății. Nici primele două nu au avut această experiență dar acum va fi cu totul catastrofă. Pretinsa idependentă a demonstrat deja în primărie cunoștințele în acest domeniu. S-a remarcat doar cu destituirea prostească a unor șefi de spitale, care mai apoi s-au restabilit în funcție”, a comentat Liviu Vovc.

Totodată, vicepreședintele Platformei DA crede că PD va folosi ministerul până la alegeri pentru propagandă în folosul partidului.

„Cu așa persoană, starea dezastruoasă din spitale, exodul masiv de cadre medicale doar se va agrava. Mergem din foarte rău în nici nu știu ce mai poate fi. Precedentele au început niște reforme idioate, mi-e frică doar să mă gandesc ce idei va avea și viitoarea. Una e sigur. Bradu avea nevoie de o funcție pentru a mai putea fi promovată la holding. Ministerul va fi folosit până la alegeri doar pentru showuri și propagandă (cum a fost și cu primăria). Sănătatea cetățenilor nu contează. Mai răbdați...”, a punctat vicepreședintele Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: