image
Sursa foto: Twitter

Un bărbat a furat o mașină de 58.000 de dolari, apoi s-a pozat cu ea pentru Instagram; În cât timp a fost prins

Un bărbat care a „cumpărat” un SUV de 58.000 de dolari utilizând o carte de identitate furată nu a rezistat tentației și s-a pozat pentru Instagram cu noua achiziție chiar în curtea reprezentanței.

După aproape un an, aceste fotografii l-au dat de gol și a fost prins.

Bucuros pentru noua achiziție, un Ford Explorer „cumpărat” de la o reprezentanță din Kansas City, Missouri, bărbatul s-a pozat chiar în curtea vânzătorului.

Poliția cerceta un caz de furt de identitate, care a avut loc vara trecută și a postat pe grupul de Facebook Stolen KC - care este folosit pentru a urmări furturile înregistrate în comunitate - un apel către public, scrie Digi24.

Mesajul poliției este acesta: „Urmărim un caz de furt de identitate. Acest suspect a folosit o identitate furată pentru a cumpăra un Explorer de 58.000 de dolari pe 23 iulie 2020. Din fericire, a făcut o fotografie cu noua sa achiziție".

Postarea pe Facebook a fost urmată de o alta pe Twitter.

Polițiștii nu se așteptau să rezolve cazul atât de repede, cu ajutorul mesajelor de pe rețelele sociale. În decurs de o oră au primit toate informațiile de care aveau nevoie.

Postarea a fost ulterior actualizată: „Vă mulțumim foarte mult, am identificat deja suspectul! Se pare că este deja în custodie pentru diferite acuzații".

Noutăţile partenerilor

comentarii: